Eran Har Even

Home Jazz Eran Har Even
n

Eran Har Even Israëlische gitarist, componist en muziekpedagoog woonachtig in Amsterdam. In 2012 rondde Eran zowel zijn bachelor- als masteropleiding af aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij is een van de meest actieve figuren van de Nederlandse jazzscene, hij werkt samen met ervaren jazzmuzikanten in de lokale en internationale circuits. Dit zijn onder meer vooraanstaande musici als Benny Golson, Terell Staford, David Friedman, Harmen Fraanje, Jamal Thomas, Joris Roelofs en Gilad Hekselman, om er maar een paar te noemen.
Eran is al tien jaar lid van de faculteit van het Conservatorium van Amsterdam en doceert gehoortraining, theorie, gitaar en coaching ensembles en traint de volgende generatie aankomende jazz- en popmuzikanten. Bovendien is Eran gastdocent op muziekscholen en jazz-seminars over de hele wereld, terwijl hij regelmatig optreedt op de meest gerenommeerde locaties en festivals.
Eran schrijft een methodeboek over de toepassing van polyfonie op gitaar - het zal een van de eerste praktische methodeboeken zijn die dit onderwerp in het jazztaal behandelen.

Eran Har Even
22 april 1983, Israel

Official website
GuitarSchool

GENRE

ALBUMS

VIDEO

abonneren Youtube.

AGENDA

Er zijn vanaf vandaag   312   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

GEAR

Gibson 1988 ES-335 guitarpoll
Gibson 1988 ES-335
Victor Baker Model 14 Full Hollow guitarpoll
Victor Baker Model 14 Full Hollow