Al Di Meola LIVE

Al Di Meola betovert Nederland in 2024.
De virtuoze gitarist Al Di Meola, icoon van de fusionjazz, keert terug naar Nederland voor een reeks concerten in 2024. Fans kunnen zich verheugen op meeslepende gitaarsolo's, exotische ritmes en wervelende melodieën die de grenzen tussen genres overschrijden.

2024:
12 juli: Rotterdam Ahoy, North Sea Jazz Festival,
2 november: Muziekgebouw Eindhoven, So What's Next?, Dit concert maakt deel uit van de serie "So What's Next?", die gevestigde artiesten uitdaagt om nieuwe muzikale paden te bewandelen.

Al Di Meola is een van de meest gerespecteerde gitaristen ter wereld. Hij heeft een carrière van meer dan 40 jaar en heeft meer dan 30 albums uitgebracht. Di Meola is bekend om zijn virtuoze gitaarspel, zijn unieke stijl en zijn vermogen om verschillende muzikale genres te combineren. Hij heeft samengewerkt met een breed scala aan artiesten, waaronder Chick Corea, Paco de Lucía en John McLaughlin.
Di Meola is een meester in zijn vak en weet zijn publiek te boeien met zijn energieke en virtuoze optredens. Mis deze kans niet om deze legende van de fusionjazz live te zien!

al di meola - guitarpoll