Sena Performers Gitaaravond

Sena Performers Gitaaravond, hét evenement rondom clinics, Q&A’s en optredens is terug! Dit jaar in Poppodium Gebouw-T. Toegang is zoals altijd: gratis!
Op vrijdag 28 juni vind je hier interessante workshops, gitaar clinics, Q&A’s en optredens van je favoriete muzikanten. De Gitaaravond is gratis te bezoeken en duurt van 19.00 uur tot 00.00 uur.
De eerste namen: Kees Lewiszong (Navarone), Vedran Mircetic (De Staat), Jack Pisters en Jannes van Kaam (Bongloard, FFOOSS) zullen gitaarclinics verzorgen. Rockbands Bongloard en Whiff geven liveshows. Het volledige programma en tijdschema volgen nog!

Guitar Week
Van 28 juni t/m 4 juli staat Bergen op Zoom in het teken van de gitaarmuziek tijdens de ‘Guitar Week’. Op vrijdag 28 juni wordt deze week geopend met de gratis toegankelijke Gitaaravond in Gebouw-T. Op zaterdag 29 juni komt Rudeboy met zijn show rondom Urban Dance Squad naar Gebouw-T. Op donderdag 4 juli wordt de week afgesloten met de uitreiking van de Sena European Guitar Award (SEGA) aan Tom Morello.
Winnaar Tom Morello komt ook live spelen in Gebouw-T.

sena perf - guitarpoll