Chris Corcoran

Home Blues Chris Corcoran
n

Chris Corcoran brengt met zijn band een repertoire van jumpblues en swing-revivalmuziek uit de jaren ‘40 en ‘50, met nummers van T-Bone Walker en de Amerikaanse jazzgitarist en componist Bill Jennings.
Daarnaast is hij ook een van de weinige volledig instrumentale Britse blues acts. De optredens met zijn trio of met zijn zeskoppige band, met tientallen jaren ervaring in blues clubs in het Verenigd Koninkrijk, zijn zowel opwindend als fascinerend.
Chris Corcoran is een van de beste exponenten van de vroege swing-, jump-blues- en r&b-gitaarstijlen in het Verenigd Koninkrijk en treedt al 20 jaar op op de Britse eilanden en in Europa.
Met twee UK Blues Awards finales op zijn naam wordt Chris Corcoran beschouwd als een van de beste bluesgitaristen van Groot-Brittannië.
Hij verscheen al in verschillende gitaarmagazines en geeft regelmatig masterclasses. Bovendien werden zijn laatste drie albums Blues Guitar Grooves (2017), Coolerator (2020) en Inferno (2021) allemaal uitgeroepen tot ‘Best Instrumental Album’ door de invloedrijke Amerikaanse website Blues Junction Productions.

Chris Corcoran
, , Engeland

Official website
GuitarSchool

GENRE

ALBUMS

VIDEO

abonneren Youtube.

AGENDA

Er zijn vanaf vandaag   312   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

GEAR

Framus Broadway guitarpoll
Framus Broadway
Gibson 1952 ES-150 guitarpoll
Gibson 1952 ES-150