Heyhoef Backstage

Heyhoef Backstage

Info

Heyhoef-Backstage is een 'Pop-Up' muziekpodium in wijkcentrum Heyhoef in Tilburg. In 2014 gestart met maandelijkse concerten in de genres Soul-Blues-Rock-Americana.
Merendeels op de derde zaterdagavond van de maand vinden concerten plaats door nationale en internationale hoog aangeschreven bands en artiesten. Het podium wordt iedere keer opgebouwd en de concerten worden georganiseerd door een groep van 23 vrijwilligers uit de Reeshof.
Inmiddels heeft Heyhoef-Backstage een landelijke status opgebouwd als een aansprekend muziekpodium en worden de concerten gemiddeld door zo'n 230 bezoekers bezocht. Het aanbod is laagdrempelig, makkelijk toegankelijk, budget vriendelijk geprijsd met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het 'Pop-Up' podium en zaal biedt een smaakvolle en clubachtige ambiance waar het gezellig toeven is en er is sprake van een voortreffelijke akoestiek. Zeer opmerkelijk en verrassend voor een wijkcentrum waar men in eerste instantie een dergelijk muziekpodium in de buitenstad Reeshof niet zou verwachten.

Heyhoef Backstage

  • Kerkenbosplaats 1-2
  • 5043 RX Tilburg

Contact

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   320   gigs van optredene gitaristen gevonden

za 25 mei 2024 20:30 Bertolf tickets

Heyhoef Backstage