Mark Bogert

Home Rock Mark Bogert
n

Mark Bogert kwam op zevenjarige leeftijd in aanraking met muziek, al was dit nog niet de gitaar. Mark begon eerst trompet te spelen. Op twaalfjarige leeftijd ontdekte hij de gitaar. Vanaf dat moment werd de gitaar een onderdeel van Marks leven.
Naast gitaarspelen hebben componeren en arrangeren een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Mark. Hij heeft composities en arrangementen geschreven voor diverse bezettingen en reist regelmatig door Europa om les te geven en clinics en workshops te geven.
Mark studeerde aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Hij voltooide twee studies;
2003 – 2007 Uitvoerend musicus (lichte muziek)
2009 – 2011 Muziekeducatie (Bachelor Docent Muziek)
Mark speelde tijdens zijn studie in verschillende bandjes. De belangrijkste band waarin hij een hoofdrol had was “Penny’s Twisted Flavour”. Hun debuutalbum "Sketches" werd uitgebracht in februari 2010.
Verder speelde hij met “Mythlorian” op Wacke Open Air, en speelde gastsolo’s op de twee albums van “Lord Volture” getiteld “Beast of thunder” en “Never cri wolf”. Naast de bandactiviteiten van Mark treedt hij ook op als sessiemuzikant en heeft hij veel gitaaropnames gemaakt voor en met verschillende bands, projecten en evenementen.

Mark Bogert
8 november 1983, Nederland

Official website
GuitarSchool

GENRE

Rock · Fusion · Metal

ALBUMS

VIDEO

abonneren Youtube.

AGENDA

Er zijn vanaf vandaag   334   gigs van optredene gitaristen gevonden

GEAR

Bo-El MC-06 Dutch Purple
Bo-El MC-06 Dutch Purple
Ibanez Prestige RGT220A guitarpoll
Ibanez Prestige RGT220A
Ibanez JEM 10th Anniversary guitarpoll
Ibanez JEM 10th Anniversary
Schecter Banshee Elite-6 guitarpoll
Schecter Banshee Elite-6