Gibson Pickup Shop

Het is niet overdreven om te zeggen dat Gibsons gitaarinnovaties uit het midden van de 20e eeuw hebben bijgedragen aan het geluid van de hedendaagse muziek.
De Gibson Pickup Shop opent zijn deuren met historische, originele en moderne collecties, de verkoop van vintage-minded pickups die voorheen exclusief waren voor Gibson Custom Shop gitaren.
Als je ooit een bepaalde set pickups van Gibson voor je gitaar wilde gebruiken dan kan dat nu met de lancering van de Gibson Pickup Shop.
Door 40 originele ontwerpen te verzamelen in drie grote collecties; Historisch, Origineel en Modern, worden de pickups geassembleerd met premium materialen en met behulp van beproefde methoden in de Gibson Pickup Shop in Nashville, Tennessee.
De collectie biedt een breed scala aan P-90's, Humbuckers, Mini-Humbuckers en T-Types die te vinden zijn in Gibson's gitaarcollectie. De Historic Collection is heel spannend voor vintage fans; dit zijn de met de hand geassembleerde pickups die voorheen exclusief waren voor Gibson Custom Shop-gitaren.

gibson pickup shop guitarpoll

logo gibson guitarpoll