LSguitars

Als professioneel gitarist gebruikt Leo Sienaot dagelijks gitaren, zowel op het podium als in zijn studio, het viel hem op dat hij, ondanks de vaak hoge prijs, niet 100% tevreden was over de gitaren die hij bespeelde. Hij wilde een gitaar die hem zou inspireren en die hem bij elke show of opname blij zou maken zonder failliet te gaan. Zelf bouwen was eigenlijk de enige optie.
Zijn eerste zelfgebouwde gitaar bleek behoorlijk geslaagd en werd dan ook zijn hoofdinstrument waarmee hij al zijn optredens deed.
Collega-gitaristen waren ook gecharmeerd van zijn gitaar en wilden ook wel hun eigen custom instrument. Zonder uitzondering waren ze zeer te spreken over de bespeelbaarheid, de klank en vooral over het feit dat ze zélf konden bepalen wat de specificaties waren. Het succes van deze gitaren werd een mooie gelegenheid om de werkzaamheden uit te breiden. Dus kwamen er steeds meer materialen en gereedschappen en werd er zelfs een werkplaats gebouwd. En nu is het dan officieel: LSguitars is een feit!
Ook voor een fantastisch bas kun je bij LSguitars terecht.
Voor een bepaalde gitaar met specifieke kleur of combinatie van elementen kun je contact met hem opnemen, er is altijd wel iets mogelijk! Je kunt ook kijken wat er te koop staat.

logo lsguitars guitarpoll

LSguitars
Nederland
tel:0624506268
Email: info@lsguitars.nl
Official website

Models

Gitaristen

Gitaristen die gebruik maken van de gitaren van LSguitars: