Walhalla

Walhalla

Info

Theater Walhalla
Het theater is een burgerinitiatief van programmamaakster Rachèl van Olm en cabaretier Harry-Jan Bus. Het werd geopend op 8 september 2008 en zit aan het Deliplein aan de Sumatraweg 9. Op precies hetzelfde adres waar ooit het roemruchte danspaleis Dancing Walhalla zat, waar voor Wereldoorlog 2 de voetjes van de vloer gingen op de tonen van een draaiorgel.
Kantine Walhalla
Naast Theater Walhalla, met 72 zitplaatsen, opende Walhalla in oktober 2014 in de voormalige Steinwegkantine aan de Veerlaan 11 onder de naam Kantine Walhalla een tweede theaterzaal met 172 zitplaatsen. Eveneens gesitueerd aan het Deliplein. Op de begane grond bevindt zich FC Walhalla, het foyer-cafe met 80 zitplaatsen. Hier kunt u voor en na een voorstelling een drankje drinken, en regelmatig op zondag een hapje eten (kijk voor data op onze website, bij Eten in het Foyer Cafe). Ook heeft Walhalla een groot buitenterras aan de Veerlaan-kant en een groot terras aan het Dolfhenkesplein. Deze zijn bij mooi weer geopend!
Werkplaats Walhalla
Dit nieuwe onderdeel van Walhalla is een productiehuis. Het werd op 9 maart 2018 geopend door vicepremier Hugo de Jonge. Het is gesitueerd in de oude gymzaal van de monumentale Tolhuisschool in de Tolhuisstraat 105 op Katendrecht. Deze voormalige gymzaal is ingericht als theaterzaal en biedt plaats aan 100 personen. Werkplaats Walhalla is een aparte stichting voor professionele talentontwikkeling dat publiek, artiesten en stad Rotterdam aan zich wil binden. De Werkplaats biedt makers ruimte waar zij kunnen experimenteren, kunnen groeien en mooie producties kunnen ontwikkelen. Het productiehuis wordt ondersteund door de Stichting Droom & Daad. Deze stichting initieert, stimuleert, investeert en realiseert initiatieven op het gebied van Kunst & Cultuur in Rotterdam en werkt op die manier mee aan een aantrekkelijke stad voor bewoners en bezoekers

Walhalla

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   353   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

Walhalla

logo walhalla guitarpoll