Hedon

Hedon

Info

Bij Hedon kun je als muziekliefhebber wekelijks terecht voor de fijnste concerten en dance-events. Met jaarlijks ruim 400 events in de meest uiteenlopende soorten en maten proberen we iedere muziekliefhebber te bekoren. Of het nu pop, rock, jazz, blues, metal of techno is wat je voorkeur geniet, in Hedon vind je altijd wel een event wat erbij aansluit. Wellicht in de vorm van een groot spektakel in onze grote zaal, ontdek je nieuw talent in onze kleine zaal of laat je je betoveren tijdens een van onze concerten op externe locaties (o.a. Statenzaal); Hedon staat voor muzikale ervaringen die je nog lang bijblijven.
In 2013 mocht Hedon het IJzeren Podiumdier in ontvangst nemen voor Beste Poppodium van Nederland van 2012. In 2005 mocht Hedon de prijs ook al in ontvangst nemen.

Hedon

  • Burg Drijbersingel 7
  • 8021 DA Zwolle

Contact

Bereikbaarheid

Parkeren
Parkeer je auto niet in de wijk achter Hedon, maar op één van de aangegeven parkeerplaatsen. Parkeergarage Diezerpoort is de goedkoopste optie en ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf Hedon.

LET OP: Parkeren in de woonwijk gelegen naast Hedon is niet toegestaan.

Fiets
Voor fietsers is een plek gereserveerd op het terrein direct naast Hedon (rechts van het pand). Wij verzoeken vriendelijk om geen fietsen voor het pand neer te zetten, deze worden verwijderd.

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   320   gigs van optredene gitaristen gevonden

vr 1 nov 2024 20:30 Bökkers tickets
do 22 nov 2024 20:30 DI-RECT tickets
vr 23 nov 2024 20:30 DI-RECT tickets