de Kring

de kring roosendaal guitarpoll

de Kring

Info

De Kring is al sinds 1909 het theater van Roosendaal. Wat begon als een katholieke gemeenschap groeide uiteindelijk uit tot het grootste regionale theater met twee zalen waar voorstellingen kunnen plaatsvinden.
Het doel van De Kring is om cultuur in de gemeente te faciliteren en draagvlak te creëren onder de volledige Roosendaalse gemeenschap. We ondersteunen daarom amateur- en (semi-)professionele gezelschappen op cultureel vlak. We bieden ze een podium en helpen waar mogelijk op andere vlakken.
Dit doen we bijvoorbeeld door repetitieruimtes aan te bieden voor dansopleiding MBO dans uit Goes en Theaterwerkplaats Tiuri. Daarnaast ontwikkelen we met zogenaamde alliantiepartners lokaal aanbod en ondersteunen we o.a. promotionele activiteiten.
Het Cultuurcluster
De Kring is onderdeel van het Cultuurcluster Roosendaal. De organisatie zet zich in voor cultuur in de gemeente Roosendaal. Met organisaties als De Kring, het Tongerlohuys en CultuurCompaan is het Cultuurcluster verantwoordelijk voor historisch erfgoed, theatervoorstellingen en cultuureducatie in de hele omgeving.

de Kring

  • Kerkstraat 1
  • 4701 HT Roosendaal

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   332   gigs van optredene gitaristen gevonden

logo de kring roosendaal guitarpoll