Blues Maastricht

blues maastricht guitarpoll

Blues Maastricht

Info

Tijdens de Pinksterdagen (Pinksterweekend) 2023 van Vrijdag t/m Maandag, 26, 27, 28 en 29 mei zal in samenwerking met de MuziekGieterij alles in het teken staan van Spring 2023 Jo Koopman’s 70th Anniversary Spring Multi Fest.
Een vierdaags muziek feest met een keur aan bands. Blues, BluesRock, Country, Americana , Puur Oranje, Rap, HipHop en Reggae.
Onze line up bestaat uit grote namen zoals Waylon, Og3ne, Samantha Fish, Broederliefde, KingKing, Ralph de Jongh, MC Brainpower, Harlem Lake, Wild Romance, Rene Karst, Dan Patlanski, Miquel Montalban en vele anderen. Voor de grotere Pink Floyd fans zal Absolute Floyd het vierdaags muziek festijn afsluiten. De locatie is bij de gezellige MuziekGieterij in het Sphinxkwartier. Per dag is plaats voor 3.000 toeschouwers.
Het Spring Multi Festival vindt plaats in de binnentuin van de Muziekgieterij, aan het Richie Backfireplein, en breidt het terrein uit met twee stages in de venue. De poorten van hét terrein in het hart van het Sphinxkwartier worden opengezet voor het publiek en zo worden de podia verdeeld voor nog meer muziekgenot.

Blues Maastricht

Blues Maastricht editie 2023, 26, 27, 28 en 29 MEI
bezoek adres:
MUZIEKGIETERIJ
Boschstraat 5
6211 AS Maastricht

Contact

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   264   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

Blues Maastricht

logo blues maastricht guitarpoll