Bimhuis

Bimhuis

Info

Het Bimhuis Amsterdam is een van de meest toonaangevende jazzlocaties in Europa. Het Bimhuis is sinds 1974 een belangrijke locatie voor jazz en andere muziekstijlen zoals wereldmuziek, avant-garde, improvisatie en hedendaagse kunst.
Het Bimhuis heeft een prachtige locatie aan de Amstel en biedt een unieke combinatie van uitstekende acoustiek, een modern interieur en aantrekkelijke programmering. Door de jaren heen heeft het Bimhuis artiesten gehad die tot de top van de jazzwereld behoren, waaronder John Coltrane, Miles Davis, Herbie Hancock, Wayne Shorter, Chick Corea, Keith Jarrett en vele anderen.
Het Bimhuis biedt meer dan alleen muzikale performances. Het heeft ook een aantal andere activiteiten. Er zijn regelmatig lezingen, workshops en masterclasses, evenals exposities, filmvoorstellingen en andere culturele evenementen.
Het Bimhuis streeft ernaar om een plek te zijn waar mensen kunnen genieten van de muziek en de cultuur van de stad. Het heeft een geweldige sfeer en een intieme omgeving, waardoor het een favoriete plek is voor jazzliefhebbers. Het Bimhuis biedt ook een scala aan opties voor eten en drinken, waaronder een bar en een restaurant.
Het Bimhuis Amsterdam is een meesterlijke locatie waar muziek en cultuur samenkomen. Het is de perfecte plek om te genieten van de beste jazzmuziek

Bimhuis

  • Piet Heinkade 3
  • 1019 BR Amsterdam

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   310   gigs van optredene gitaristen gevonden

Bimhuis

logo bimhuis guitarpoll