Podium aan Zee

podium aan zee guitarpoll

Podium aan Zee

Info

Podium aan Zee is het bruisend middelpunt van livemuziek, evenementen en cultuur in stadsdeel Scheveningen.
Het YMCA Muziekcentrum in de Keizerstraat 58 is de thuisbasis. De concertzaal is toegankelijk voor 200 bezoekers staand, of 100 bezoekers zittend.

Podiumlocaties Podium aan Zee
Naast de eigen concertzaal programmeert PAZ op podia van samenwerkingspartners:

De Oude Kerk
Een sfeervolle, historische podiumlocatie aan de Keizerstraat 8. De Oude Kerk heeft een fantastische akoestiek en is geschikt voor zo’n 550 bezoekers. In festivalvorm (in en rondom de kerk) neemt de capaciteit automatisch toe. De stijlen traditioneel (Iers et cetera), klassiek, jazz, musical en lichte muziek komen hier het best tot hun recht.
De Pier
Wie kent deze locatie, uniek gelegen in zee tegenover het Kurhaus, niet? De bezoekerscapaciteit voor programmeringen en festivals op de Pier bedraagt 1750 bezoekers. Deze locatie is buitengewoon geschikt voor elk muziekgenre. De beleving die men boven zee ervaart is onvergetelijk.
TrashUre Hunt
Elke zomer heeft milieuorganisatie TrashUre Hunt een vast basisstation op het strand, ter hoogte van de Keizerstraat. Hier worden diverse activiteiten en opruim- en schoonmaakacties uitgevoerd ten behoeve van de Scheveningse natuurgebieden. Het terrein leent zich bij uitstek voor akoestische voorstellingen en talentpresentaties.

Podium aan Zee

  • Keizerstraat 58
  • 2584 BK Den Haag

Contact

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   332   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

Podium aan Zee

logo podium aan zee guitarpoll