Parkvilla

Parkvilla

Info

Parkvilla is een levendige, culturele ontmoetingsplek in een prachtig, karakteristiek, monumentaal pand. Parkvilla laat kunst en cultuur beleven en is de aanbieder van filmhuisfilms, theatervoorstellingen, creatieve cursussen en kunsteducatie. Parkvilla richt zich op álle inwoners van jong tot oud van Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk, Ter Aar, Nieuwkoop, Langeraar, Woubrugge en Zwammerdam.
De pijlers van Parkvilla:
Filmhuis: in onze mooie bioscoop bieden wij wekelijks wisselende kwaliteitsfilms.
Theater: een bijzonder aanbod van muziek, cabaret, toneel, colleges en familievoorstellingen.
Creatieve cursussen. Meer dan 80 creatieve cursussen voor alle leeftijden onder leiding van ervaren, enthousiaste en deskundige vakdocenten.
Cultuureducatie: regulier én bijzonder cursusaanbod in de kunstdisciplines beeldend, dans en theater. Daarnaast organiseren wij Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) in het primair en voortgezet onderwijs.
Verhuur voor events: Parkvilla heeft vele ruimtes en unieke mogelijkheden voor bedrijven en particulieren voor feesten, bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties, relatiedagen, lezingen, workshops, culturele activiteiten of besloten theater- en filmvoorstellingen.

Parkvilla

  • Cornelis Geellaan 2
  • 2406 JG Alphen aan den Rijn

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   320   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

Parkvilla

logo parkvilla guitarpoll