Hoge Stoep Blues & Rock

hoge stoep blues & rock guitarpoll

Hoge Stoep Blues & Rock

Info

Het hoge stoep festival (HSF) dankt haar naam aan de plaats waar de eerste edities van het festival werden gehouden, namelijk bij de boerderij van de familie Olijslagers aan “de Hoge Stoep” in Sint-Michielsgestel. De initiatiefnemers waren Jan Olijslagers en Frans Sanders. Met de steun van veel vrijwilligers werd een prachtig lokaal festival georganiseerd.
Na acht edities dreigde het festival, echter te eindigen omdat een geschikte locatie door de verkoop van de boerderij van fam. Olijslagers ontbrak.
In 2018 is er een bestuurswisseling geweest en is het festival opnieuw leven ingeblazen. Een prachtige nieuwe locatie werd gevonden, opnieuw bij de familie Olijslagers maar nu aan de Lookertstraat. Dit alles resulteerde in een naamswisseling en bijstelling van doelen. In 2019 werd het eerste festival op de nieuwe locatie georganiseerd onder de naam “Hoge Stoep Blues & Rock” (HSB&R). Het werd een succes met veel felicitaties en aanmoedigingen om op de ingeslagen weg door te gaan.
Zoals de naam al aangeeft is het festival zich gaan richten op de blues en de rock. Het terrein is ingericht als festivalterrein met een beperkte mogelijkheid om ook te blijven overnachten op de festivalcamping.

Hoge Stoep Blues & Rock

24 & 25 juni 2022

Festivalterrein en secretariaat:

  • Lookertstraat 7A
  • 5271 VC Sint-Michielsgestel

Gitaar-agenda

Er zijn vanaf vandaag   264   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items