de Lieve Vrouw

de lieve vrouw guitarpoll

de Lieve Vrouw

Info

De Lieve Vrouw is hét culturele huis voor podiumkunsten en film in Amersfoort, aan het mooiste plein van de historische binnenstad.
In het intieme vlakkevloertheater krijgen jaarlijks circa 120 actuele, eigentijdse podiumkunsten de ruimte: theater, dans, muziek, gesprek of experiment.
In de drie huiselijke filmzalen (89, 60 en 45 stoelen) worden dagelijks de nieuwste internationale kwaliteitsfilms en documentaires in hoogwaardige digitale kwaliteit vertoond.
364 dagen per jaar kan je bij De Lieve Vrouw inspiratie opdoen, regelmatig begeleid door een inleiding of een nagesprek, zo mogelijk in aanwezigheid van de theater- of filmmakers. Kunst en cultuur dicht op de huid en op het netvlies, élke dag.
Daarnaast is De Lieve Vrouw ook een gastvrij en bij tijden bruisend café-restaurant, waar je kunt kunt napraten over films en voorstellingen, maar waar je ook zonder voorstelling welkom bent voor koffie, lunch, een hapje en een drankje. Het café voert o.a. een assortiment fairtrade koffie en thee, schenkt speciale bieren en beschikt over een zonnig terras.

de Lieve Vrouw

  • Lieve Vrouwestraat 13
  • 3811 BP Amersfoort

Info

Er zijn vanaf vandaag   332   gigs van optredene gitaristen gevonden

Geen items

de Lieve Vrouw

logo de lieve vrouw guitarpoll